Tóth Gabi férje összetört a szakítástól, az énekesnő viszont boldogan sétálgat már új párjával Jászberényben

Megosztás

Pócs János képviselő társaságában már láthattunk róluk képet is, ám a helyiek egyértelműsítették, hogy egyáltalán nem is titkolják kapcsolatukat Tóth Gabi és táncosa, Máté. Jászberény főszerepben.

Alig néhány napja jelentették be a válást, de Tóth Gabi már nem is titkolja új szerelmét. Az énekesnő és a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence ugyanis együtt töltik az idejüket Jászberényben, ráadásul az ifjú pár együtt jelent meg csütörtökön Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselőjének dinnyeföldjén, a Gazda Farmon is.

Az eseményről a politikus osztott meg fotót a közösségi oldalán, ez az első olyan kép, amely Gabi és Bence egy párként pózol. Ezt erősítették meg a jászberényiek is, akik még pénteken látták a párt a városban rendezett népművészeti vásáron andalogni. – Láttuk itt Gabit és az új kedvesét, nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan – mondta el a Blikknek egy járókelő.

A környező éttermekben is látták az énekesnőt és a táncost, két vendéglő konyháját is kipróbálták. – Felszabadultan ettek, jól érezték magukat, láthatóan nagyon boldogok – fogalmazott egy hölgy, aki a tartózkodásuk időpontjában szintén az egyik étteremben étkezett.

A Blikk hamar meg is találta a párt Jászberényben, miközben a népművészeti vásáron vásárolgatott. Velük volt egy csinos, középkorú hölgy is, akiről a fotók alapján megállapítható, hogy Máté édesanyja. Ezek szerint új párja már a családjának is bemutatta Gabit.

Amikor lapunk munkatársa megszólította a párt, Gabi nem kívánt nyilatkozni, arra hivatkozva, hogy “magánszemélyként” vannak jelen a fesztiválon.

Mindeközben Gabi férje, Krausz Gábor korántsem ennyire felszabadult; jó barátja és kollégája, Vomberg Frigyes csütörtökön elmondta lapunknak, hogy a sztárséfben egy világ omlott össze, amikor rá kellett döbbennie, hogy vége a házasságának.

– A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört – mondta a Blikknek Vomberg Frigyes.

Tóth Gabi a lap kérdésre nem kívánt nyilatkozni arra hivatkozva, hogy „magánszemélyként” van jelen a fesztiválon. A bulvársajtó azonban összekötni vélte a szálakat, miután Krausz Gábor a következő mondatot rejtette el a válásról szóló közleményében: „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”. Tóth Gabi a közelmúltban számos alkalommal fellépett a Fricska Táncegyüttessel, amelynek az egyik tagja Papp Máté Bence.

Képek: Blikk.hu

De hol marad vajon Tóth Gabiról az utóbbi időben annyira megszokott keresztény magyaros viselet?

Kapcsolódó cikkek